Referenties

Ingeborg:

... is een pragmatische en doortastende professional die planmatig en uiterst efficiënt te werk gaat. Ze heeft ons enorm geholpen met het professionaliseren van ons communicatiebeleid. Samenwerken met Ingeborg inspireert!

Dirk Ploegstra (Commercieel directeur bij De CarpentierMooren Groep)

... is a dedicated marketeer specialized in marketing communications. She likes to work in an ambitious team, is loyal towards the organization she works for and makes long hours to get things done. Her good network helped her by achieving her objectives.

Kevin de Joode (leidinggevende bij Accounting Plaza)

... is een marketingmanager met een gouden randje. Van marktonderzoek tot communicatie en het organiseren van nationale en internationale evenementen: alles gaat soepel en nauwkeurig met aandacht voor detail maar ook voor efficiëntie.

Jan Burgers (directeur bij ADP Clearing, en eigenaar van ClearBIZZ)


... is gedreven, initiatiefrijk, goed georganiseerd en met hart voor de zaak. Ik waardeer haar inzet voor een groenere wereld en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Marieke Dekkers (Interim marketingcommunicatie bij Accounting Plaza)

... haalt het beste uit zichzelf maar ook uit een ander! En ze geeft het sociale aspect, naar haar collega’s ook voldoende aandacht.

Nicolet Leeman (office manager bij ADP Clearing)